Contact  

Over Katalijn 

Ik ben Katalijn Ritsema van Eck (1977), van huis uit arbeids- en organisatiepsycholoog en filosoof. Ik heb 20 jaar ervaring als Human Capital consultant, facilitator en executive coach (oa Deloitte). Daarnaast ben ik gediplomeerd shiatsu masseur. Klanten beschrijven mij als hartelijk, warm, scherp, confronterend, humorvol. Ik woon met mijn man en zoons in het oosten van het land.  

Wie ben jij? 

 Je bent al een stuk gevorderd in je carrière en draagt een stevige verantwoordelijkheid. Je hebt je werk- en privéleven op de rails, en hebt behoefte aan een intens, kort en krachtig reflectie moment. Je bent 40 plus, hebt een academisch werk -en denkniveau en hebt een rol als bestuurder of manager, bent eigenaar van een organisatie of hebt anderszins grote verantwoordelijkheden. 

Locatie

Het driedaagse ResetMoment vindt plaats in Bennekom, 5 minuten rijden vanaf de A12 en vanaf station Ede-Wageningen. Je overnacht in een B&B in de buurt naar eigen keuze. 

Belangrijk

Het ResetMoment heeft geen medische inslag. Ik ben geen arts of klinisch psycholoog. Mocht er sprake zijn van een fysieke of psychische aandoening, dan ga ik er van uit dat je elders in behandeling bent hiervoor; en mij hierover informeert als het van belang kan zijn.

ResetMoment intake en aftercare 

Na je aanmelding hebben we een korte, telefonische intake, waarin jij uitlegt waar je behoefte aan hebt en ik vragen kan beantwoorden. Het programma van ResetMoment (zoals eerder beschreven) kan ik precies aanpassen aan wat op dat moment nodig is voor jou. Ik heb verschillende opties klaarliggen, die ik ter plekke op maat maak. Een maand na de driedaagse bellen we voor een nagesprek.

Contact

ResetMoment - Katalijn Ritsema van Eck, 0619220074 (ook whatsapp), info@resetmoment.nl, www.resetmoment.nl, KvK Arnhem 741548260000

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn