ResetMoment: driedaagse 1-op-1 retraite en coaching in één  

ResetMoment is een retraite en coaching in één. Tijdens ResetMoment doorloop je vanuit een rustgevende, ontspannen setting, een intensief en diepgaand coachingstraject. Geen groep, geen schermen. Het fysieke geheugen gebruiken we als ingang. Shiatsu -een oosterse drukpuntmassage- versterkt en versnelt het proces dat je doorloopt. Je komt sneller tot de kern, nieuwe inzichten raken je diep. Dit zorgt voor blijvende verandering. 

Op dag 1 ga je in vogelvlucht door het verleden. We staan stil bij je coaching vraag, je vertelt je levensverhaal. Zoals elke dag is er tijd voor het lichaam, via shiatsu en do in. Ergens vandaag berg je je schermen op, om ze pas weer te pakken als je naar huis gaat op dag 3. Dag 2 is een dag van stilstaan in het hier en nu. Naast shiatsu, do in en je coaching gesprekken, is dit vooral een dag van stilte. Alleen maar zijn en verder niks. Dag 3 gaat over de toekomst.  Naast shiatsu en do in, gaat ons gesprek over wat je wil doen met/ ondergaan tijdens/ brengen in dit leven.

Fysiek geheugen

Tijdens ResetMoment verbind ik de rationele, zakelijke wereld met een meer lichamelijke - altijd aanwezige - onderstroom. Topsporters weten als geen ander dat topprestaties alleen mogelijk zijn, als lichaam en geest met elkaar in balans zijn. Ook in de podiumkunsten is het vanzelfsprekend dat een excellente prestatie alleen mogelijk is, als hoofd en lijf in contact met elkaar zijn.

Losse sessie

Ik geef ook 1-op-1 coaching sessies van 2 uur. Neem hiervoor contact met me op. info@resetmoment.nl +31619220074

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn